Events

Harder, Faster, Louder

Betreed de wereld van ongekende energie en intense beats op onze Rawstyle, Hardcore en Uptempo feesten. Hier ontdek je de rauwe essentie van de hardere dance scene waar muziek en beleving samenkomen in een keihard feest. Met onze feesten Unlimited en Insomnia bieden wij dé dikste Rawstyle, Hardcore en Uptempo ervaring in het Oosten van het land.

Het dak gaat eraf tijdens

Unlimited 2024

No Limits Festivals is ooit ontstaan voor en door vrienden. Inmiddels zijn wij meer dan klaar om nog meer mensen van ‘een blij gezicht’ te voorzien. Onze feesten zijn voortgekomen uit de passie voor de hardere muziekstijlen. Tijdens de feesten Unlimited en Insomnia kan er genoten worden van keiharde Rawstyle, Hardcore en Uptempo beats. Heerlijk ouderwets genieten van een deftig aantal BPM’s!

Slapeloze nachten tijdens

Insomnia 2024

Een andere knaller van een feest is Insomnia. Dit feest is niet zomaar een event, het is een climax voor iedere Rawstyle, Hardcore en Uptempo liefhebber. Insomnia is een feest waar de beats niet alleen worden gehoord maar ook worden gevoeld. Hier laten we de nacht tot leven komen met hypnotiserende beats en een sfeer die euforisch is. Ga helemaal uit je plaat op meer dan 200 BPM! Tijdens Insomnia zal de nacht nooit eindigen.

Ook uit je dak gaan?!
Koop nu je tickets

Laat je verwachtingen overtreffen

Bij No Limits Festivals gaan we verder dan alleen het organiseren van evenementen. We brengen een gemeenschap samen die gedreven wordt door een gedeelde liefde voor Rawstyle, Hardcore en Uptempo. Onze missie is eenvoudig maar diepgaand: elke bezoeker optimaal vermaken en een ervaring bieden die herinneringen creëert. Voel de energie, omarm de beats.