Over ons

EVENTS VAN

NO LIMITS FESTIVALS

Wij bij No Limits Festivals weten wel hoe we een feestje moeten bouwen. Onze events zijn de ultieme bestemming voor grenzeloze Rawstyle, Hardcore en Uptempo belevingen in het Oosten van het land. Onze passie voor muziek komt tot leven in de vorm van epische feesten die de Rawstyle, Hardcore en Uptempo gemeenschap samenbrengen.

Vanuit de passie voor MUZIEK

No Limits Festivals is ooit ontstaan voor en door vrienden. Inmiddels zijn wij meer dan klaar om nog meer mensen van ‘een blij gezicht’ te voorzien. Onze feesten zijn voortgekomen uit de passie voor de hardere muziekstijlen. Tijdens de feesten Unlimited en Insomnia kan er genoten worden van keiharde Rawstyle, Hardcore en Uptempo beats. Heerlijk ouderwets genieten van een deftig aantal BPM’s!

Ook uit je dak gaan?!
TICKETS NU BESCHIKBAAR

Sky is the limit

De aftermovie van NoLimits Festival is een meeslepende visuele ervaring die je de unieke sfeer en energie van dit sensationele evenement laat herbeleven. Bekend om zijn focus op de rawstyle en hardcore muziekgenres, trekt het NoLimits Festival jaarlijks duizenden fans die op zoek zijn naar de meest intense beats en onvergetelijke feestervaringen.