Insomnia

Pulse of the Night

INSOMNIA

Verwelkom de nacht met open armen en geniet van de onvergetelijke ervaring van Insomnia, het Hardcore, Rawstyle en Uptempo feest dat wordt georganiseerd door No Limits Festivals! Na het overweldigende succes van de vorige editie, zijn we vastberaden het feest dit jaar nog intenser te maken. We nemen je mee op een reis die je stoutste fantasie werkelijkheid zal maken.

Feest vol mysterie en harde beats

Op 19 Oktober 2024 komt Insomnia tot leven. Een Hardcore, Rawstyle en Uptempo feest vol met mysterie en harde beats! Insomnia is een feest waar de grenzen tussen droom en realiteit vervagen. Insomnia is uitgegroeid van een intiem feest tot een grootschalig evenement dat de regio betovert.

Voor degenen die houden van de mysterieuze klanken van Hardcore, Rawstyle en Uptempo, is Insomnia een feest om de grenzen van de nacht te verkennen. Het is niet zomaar een feest, het is een event waar geluid en duisternis versmelten tot een onvergetelijke ervaring.

De kaartverkoop is gestart

Ben je klaar om de mysteries van Insomnia te ontrafelen? De kaartverkoop voor Insomnia op 19 Oktober 2024 is nu gestart! Wees er snel bij, want het aantal beschikbare kaarten is beperkt en op is écht op. Mis niet de kans om deel uit te maken van een onvergetelijke ervaring met de beste DJ’s uit de Hardcore, Rawstyle en Uptempo scene. Mis het niet, want dit wordt next level!

Locatie

Datum/Tijd