Unlimited

Ontembare beats tijdens

UNLIMITED

Ben jij klaar voor de tweede editie van Unlimited? Unlimited is het feest waar de hartslag van de nacht wordt bepaald door de harde beats van het meest explosieve feest van het jaar. Na het overweldigende succes van de eerste editie zijn we klaar om de lat nog hoger te leggen en je mee te nemen op een reis die de grenzen van Rawstyle, Hardcore en Uptempo muziek overschrijdt.

Unlimited 2024

Unlimited 2024 is gecancelled door verschillende omstandigheden. Als oplossing hebben wij alsnog een knallend feest Insomnia. Bekijk hieronder alsnog de Aftermovie van Unlimited 2023

Op 6 april 2024 gaat het dak eraf tijdens Unlimited! Dit is niet zomaar een feest, het is een onvergetelijke ervaring die de nacht doet trillen op een deftig aantal BPM’s. Het concept van Unlimited is ooit ontstaan uit de gedeelde passie van vrienden voor deze rauwe muziekstijlen. Wat begon als een intiem samenkomen, is uitgegroeid tot een sensationeel evenement dat de hele regio in vuur en vlam zet. En we beloven je, de tweede editie gaat next level!

Ga uit je plaat op

Unlimited

Voor de echte liefhebbers van Rawstyle, Hardcore en Uptempo is Unlimited een niet te missen ervaring. Het is een feest waar de beats de regels bepalen. Bij Unlimited organiseren we niet alleen een feest, maar bieden we je een onvergetelijke ervaring in de wereld van rauwe beats.

Koop je tickets

De kaartverkoop voor Unlimited is gestart! Als jij al enthousiast bent, zorg er dan voor dat je nu je ticket(s) bemachtigt. Wees snel, want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar en op is echt op. Mis deze kans niet om bij een van het leukste indoorfeest in de regio aanwezig te zijn. Bestel je tickets nu en verzeker jezelf van een plek op de dansvloer waar de muziek je meeneemt naar ongekende hoogten.

Locatie

Datum/Tijd